Szerviz

Professzionális óraszerviz és karóra restauráció

több mint 50 éves órás szakmai tapasztalattal

Manapság rendkívül megszaporodtak az önjelölt "szakemberek" az órás szakmában is. Az órás szakma sajnos ma már nem a virágkorát éli, ezért a szakmán belül is sokszor előfordulnak a hanyag vagy megkeseredett mesterek. Ezért fokozottan oda kell figyelni kinek a kezére bízzuk kedvenc időmérőnket vagy a felmenőinktől örökölt óránkat.

 

A Városi Órás neve immáron több mint fél évszázad óta összeforrt a minőségi és tisztességes órás szakember fogalmával. Büszkén visszük tovább ezt az örökséget, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy vásárlóink ma is megérdemelt bizalommal forduljanak hozzánk.

 

Ha már ismered, vagy elolvastad a történelmünket, eleget tudsz ahhoz, hogy bizalmat szavazz nekünk. Ennek ellenére, hadd emeljek ki öt olyan indokot, amiért minket érdemes választani ha óra vagy ékszer vásárlásban vagy javításban gonolkodsz...

 

 

Korszerű vagy antik órák szakszerű javítása

Legyen szó akár modern, akár több évtizede a fiók alján megbújó kincsekről, mi segítünk.

Magas kategóriás órák javítása, alkatrész beszerzése és professzionális szervizelése garanciával, mint például IWC, Rolex, Omega, Tagheuer, Longines, Rado, Zenith, Tissot, Doxa, Hamilton, Roamer, Certina, stb.

Legyen az modern vagy antik óra, az alkatrész beszerzését és szakszerű szervizelését garanciával vállaljuk.

Minimális befektetés, maximális biztonság

Mindössze 4 990 Ft befektetésével felmérheti értékes órájának, ékszerének állapotát, illetve a javítás/felújítás esetleges költségeit. Ha ajánlatunkat elfogadja, a bevizsgálási díjat levonjuk a számla végösszegéből, így az előre befektetett összeg sem vész el. A bevizsgálási díj a visszapostázási költséget is tartalmazza.

Javítását személyesen is leadhatja ezen a címen: 6237 Kecel, Császártöltési út 7.

Megrendelő neve
E-mail cím
Telefonszám
Az ön címe:
Javítandó óra márkája
Óra típusa
Szerkezete:
Az óra hibájának leírása
Megjegyzés
A javítási igény leadásával tudomásul veszem a következőket:
(1) a terméket saját költségemen juttatom el a szerviz címére; (2) az árajánlat elutasítása esetén, a terméket csak a 4 990 Ft bevizsgálási díj ellenében kapom vissza, utánvétes fizetéssel
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.