Ismerj meg minket!

2021.06.03 17:21
Városi László
Városi László
Miért válassz minket?

Manapság rendkívül megszaporodtak az önjelőlt "szakemberek" az órás szakmában is. Az órás szakma sajnos ma már nem a virágkorát éli, ezért a szakmán belül is sokszor előfordulnak a hanyag vagy megkeseredett mesterek. Ezért fokozottan oda kell figyelni kinek a kezére bízzuk kedvenc időmérőnket vagy a felmenőinktől örökölt óránkat.

A Városi Órás neve immáron több mint fél évszázad óta összeforrt a minőségi és tisztességes órás szakember fogalmával. Büszkén visszük tovább ezt az örökséget, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy vásárlóink ma is megérdemelt bizalommal forduljanak hozzánk.

Ha már ismered, vagy elolvastad a történelmünket, eleget tudsz ahhoz, hogy bizalmat szavazz nekünk. Ennek ellenére, hadd emeljek ki öt olyan indokot, amiért minket érdemes választani ha óra vagy ékszer vásárlásban vagy javításban gonolkodsz...

2021.06.03 16:53
Városi László
Városi László
Történetünk

Az alföldi kisváros, Kecel központjában 1964. november 11. óta a működik a Városi Órás boltja, melyet Városi Ferenc alapított alig 18 évesen. Még gyermekarcú „kisórás” volt, de belül tele elszántsággal, szakma szeretettel és meggyőződéssel, hogy jó munkát akar végezni. Ekkor történt, hogy úgy köszönt be az egyik megrendelő, hogy „Szia öcsi! Itthon van a főnököd?” Amikor Ferenc kezét nyújtotta és bemutatkozott, kezét tördelve kért elnézést és magyarázta, hogy messzebbről utazott ide, mivel hallotta, hogy a keceli órás megbízható szakember…

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.